Verzending

JC Parfum  verzendt momenteel alleen binnen Nederland, België en Duitsland, en gedeeltelijk in Europa. Pakketjes binnen Nederland en België zullen met DPD verstuurd worden. Per pakketpost verzending zal er een Track & Trace code aangemaakt worden bij verzending. Hiermee kun je gemakkelijk je pakket volgen. We versturen de pakketten in chronologische volgorde binnen 2 dagen. Meestal lukt het ons om uw pakket dezelfde dag of de eerst volgende werkdag te verzenden.

Zowel brievenbus als postpakken worden binnen 1 en maximaal 2 werkdagen verstuurd. (Let op! Indien u alleen testers heeft besteld van 2ml dan kan de levertijd 2 tot 4 werkdagen zijn)

Heeft u gekozen voor levering op een servicepunt van DPD dan dient u de zending binnen 5 werkdagen op te halen, indien de zending niet wordt afgehaald dan wordt het pakket retour gestuurd, de verzendkosten worden hierin niet vergoed!

Volg je zending via deze link: Zending volgen

Zie voor meer informatie over de bezorgtijden van DPD:

Op welke dagen bezorgt DPD?

De verzendkosten binnen Nederland zijn:
• Postpakket €6,95

De verzendkosten naar België zijn:
• Postpakket €9,50

De verzendkosten naar Duitsland zijn:
• Postpakket €11,00

Verzending van proefmonsters van 2ml binnen Nederland geschied via PostNL briefpost. De verzending hiervan bedraagt €3,95, en vanaf 6 stuks bedraagt het €4,50 en is het een brievenbuspakket. Bij in combinatie met een parfum of overige inhoud proefmonsters heeft de proefmonster van 2ml geen verzendkosten!

Verzendingen van dergelijke proefmonsters zullen als pakket worden opgestuurd zoals eerder aangegeven €6,95.

De verzendafdeling kan niet naar postbussen verzenden. De koper is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste adres. Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling afrondt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor goederen die op het verkeerde adres zijn afgeleverd.