Top 5 Franse parfums voor een betaalbare prijs

Iedere parfumliefhebber weet dat de beste parfums uit Frankrijk komen. Maar wat zijn de populairste betaalbare Franse parfums van dit moment? In dit blog geven we u een overzicht van de allerbeste geuren uit Parijs en omstreken. Deze parfums zijn ideaal als cadeautje aan uzelf, uw partner of een vriend of familielid. Ook populair voor moederdag of vaderdag.

Top 5 Franse parfums voor een betaalbare prijs

Voor de allerbeste parfums ter wereld is Frankrijk de plek waar u moet zijn. Al sinds het Victoriaanse tijdperk staat dit land bekend om zijn charmante, luxueuze geuren die de zintuigen op hol brengen. Parfums uit Frankrijk zijn al eeuwen de aanstichter van liefde, passie, hartstocht en mystiek.

Bij JC Parfum weten we als geen ander hoe populair deze parfums zijn en daarom hebben we besloten een betaalbare collectie Franse geuren op de markt te brengen. De 5 beste goedkope Franse parfums van dit moment vindt u in het overzicht hieronder.

1. Noire Passion (uniseks)

Een van de beste Franse parfums van dit moment is NOIRE PASSION. Dit parfum uit de French Collection-lijn bevat fruitige, frisse aroma’s die doen denken aan de uitgestrekte en kleurrijke wijngaarden van de Bourgogne. Het parfum heeft een zomerse noot en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De topnoot van dit overheerlijke en betaalbare parfum bestaat uit passievrucht, perzik en maracuja. Deze topnoot is bijzonder verfrissend en komt tot zijn recht in alle seizoenen. De topnoot wordt aangevuld met een hartnoot van peer, cassis en sporen van zand. Ook deze noot is fruitig van aard en daardoor subtiel maar tegelijkertijd aanwezig. De basisnoot is wat dit heerlijke Franse parfum zijn excentrieke karakter geeft: limonene en coumarin. Deze lelieachtige aroma’s geven dit product een ronduit betoverende geur.

2. Sultan 9 (uniseks)

Een krachtig, herfstachtig aroma’s waarmee u zich in de historische straten van Montmartre waant. Dat is de beste omschrijving van het parfum Sultan 9 uit de Collection Prestige-lijn. Dit parfum is een eerbetoon aan het avontuurlijke leven. De aromatische geur van dit product is houtachtig en kent een fascinerende parfumering. Een tijdloze, non-conformistische geur in een mysterieus flacon.

De topnoot van dit heerlijke Franse parfum wordt gekenmerkt door een zweem van witte muskus. Deze geur doen denken aan een romantische wandeling door de Rue Mouffetard. De topnoot wordt aangevuld met een diepe, aangename hartnoot van sandelhout. Deze herfstachtige geuren verspreiden een mystiek maar toegankelijk aroma. Het parfum komt volledig tot zijn recht dankzij een sterke basisnoot van appel. Een keuze voor de rebelse man of vrouw.

3. Sombre Desir (dame)

SOMBRE DESIR is een luxueus vrouwenparfum uit de French Collection-lijn. Dit parfum heeft een sensuele geur die doet denken aan een boeket van wilde bloemen. De bloemachtige aroma’s worden gecombineerd met een alchemie van perzik, abrikoos en lychee. Hiermee waant u zich op een zomerse namiddag in de tuinen van Versailles.

De fruitige opening van dit Franse parfum wordt verrijkt met een hint van bergamot en wierook. Dit geeft het parfum een nostalgisch karakter, zeker in combinatie met de subtiele en volwassen aroma’s van vanille, hout en barnsteen. Deze heerlijke Franse creatie combineert het mysterieuze odeur van kruiden met bloemige noten. Een geur voor de onafhankelijke en romantische vrouw.

4. Palais Royal (uniseks)

PALAIS ROYAL is een unieke keuze binnen het domein van French Collection. Dat komt niet alleen omdat dit parfum geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, maar ook omdat dit de passie en romantiek van Frankrijk combineert met een mystiek en oosters aroma. De kracht van dit parfum is dat die verrassend is en zich niet eenvoudig laat doorgronden. Dit vergroot de aantrekkingskracht van de drager van dit parfum.

Dit Franse parfum is geschikt voor de avonturiers en kosmopolieten onder ons. De reizigers en verhalenvertellers. De romantici voor wie geen uitdaging te groot is. Met PALAIS ROYAL laat u zien dat u een mens van de wereld bent.

5. Cristal Rouge 3 (uniseks)

Met het parfum Cristal Rouge 3 uit de Collection Prestige-lijn waant u zich een prins of prinses in het Versailles van de achttiende eeuw. Deze complexe en rijke geur bevat een combinatie van fruit, eik en Franse bloemen. Een zoete, maar tegelijkertijd frisse geur die voor zowel dames als heren geschikt is.

De topnoot van dit Franse parfum bestaat uit een frisse mix van bloedsinaasappel en citrus. Deze aroma’s vermengen zich op heerlijke wijze en doen denken aan een ontspannende dag in de spa of de wellness. Het hart van dit parfum legt geuren bloot van hedoine, lavendel, salie en saffraan. Deze worden aangevuld met een luxueuze en mystieke basisnoot van ambergris, eikenmos en hout. Hierdoor is het parfum niet alleen in de lente en zomer geschikt, maar ook ideaal voor de koude winter- en herfstdagen die in het verschiet liggen.

Bekijk al onze parfums in de webshop

Bent u benieuwd naar al onze volledige collectie parfums? Behalve Franse parfums hebben wij ook diverse oosterse geuren die uw zintuigen op aangename wijze prikkelen. Al onze parfums zijn zeer betaalbaar en van hoge kwaliteit. De geuren blijven lang aanwezig, zijn zuinig in gebruik en worden geleverd in flesjes van 50 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *